Photography, as we all know, is not real at all. It is an illusion of reality with which we create our own private world.

Thursday 22 September 2011

Sonce v očeh

Po dooolgem času se nama je z Beti in Ajo uspelo dogovoriti za fotkanje. Tukaj je prvi del fotografij :)


Najbrž pa so bili ti sončni žarki eni od zadnjih v tem poletju... Models: Beti Andlovic & Aja Franca

5 comments:

  1. Gornji komentar je samo proba. Sem se prebil čez prijavo preko Google računa. V bistvu mi ni nič jasno, ampak komentiram pa lahko. Hura.

    Ja ta serija je dekliško senzibilna in delno odgovarja tudi moškim pogledom. Izpostavil bi fotki 6 in 7. Predvsem slednja je hrabro rezana zgoraj. Me pa zelo zanima, koko bi izgledala nerezana.
    Vroča serija v toplih barvah.

    ReplyDelete
  2. O super, si se prav potrudil :)
    Pri šesti ti lahko ''postrežem'' z širšim zajemom (http://www.shrani.si/?2B/NI/2dxcgrZ6/dsc0888-1.jpg) in se strinjam, da je boljši. Najbrž sem jo spregledala, kar se nebi čudila.
    A druge se ti zdijo vredu? Hvala za komentarje!

    ReplyDelete
  3. Hvala za širši zajem šeste fotke. Ja seveda je bolje, je več zmagovalnih atributov ;)
    Verjetno bi isti efekt dosegla tudi sedma fotka, če bi zgoraj pokazala več.
    Za ostale fotke je pa potrebno komentirati skoraj vsako posebej, ker so različne. Glede na namen fotke je tudi komentar lahko različen. Recimo, če si pri peti fotki hotela predstaviti pletenino ali nakit, potem je super.
    Vsekakor se fotke boljšajo s prakso. Slučajno sem te dni na FA naletel na prve fotke od Prijaznice. Se takoj opazi velik napredek pri njej v parih letih. Lahko ti rečem, da si na dobri poti.

    ReplyDelete
  4. Najbrž bi res bilo bolje. No, fotke nimajo nekega določenega namena kot naprimer predstavitev nakita ampak so mi všeč detajlčki npr.
    A res? No, če bom imela kdaj tako dobre fotke kot Prijaznica bom lahko zelo vesela:)

    ReplyDelete